Fluitconcours

Vrienden

Ondersteun het Nationaal Fluitconcours financieel
Het Nationaal Fluitconcours heeft geen winstoogmerk en is volledig afhankelijk van subsidies en donaties. Om die reden ondersteunt de Stichting Vrienden van het Nationaal Fluitconcours het Nationaal Fluitconcours door donateurs te werven, oud-deelnemers te betrekken bij de organisatie en door contacten te onderhouden met diverse fluitorganisaties. Met uw financiële bijdrage helpt u ons bij het jaarlijks realiseren van het meest toonaangevende fluitconcours van de Benelux en de Euregio’s.

Over het Nationaal Fluitconcours
Stichting Nationaal Fluitconcours organiseert jaarlijks het grootste en bekendste nationale concours voor  amateurfluitisten uit de Benelux en de grensstreken. Sinds de oprichting in 1984 heeft het concours zich ontwikkeld tot hét podium in Nederland, de Benelux en de Euregio’s waar amateurfluitisten hun fluitspel met elkaar kunnen meten. Enkele laureaten zijn inmiddels professionele fluitisten van naam en faam en duizenden amateurfluitisten hebben de afgelopen jaren met veel plezier deelgenomen aan dit evenement.

Word Vriend
Help ons het concours financieel mogelijk te maken en word Vriend van het Nationaal Fluitconcours. U kunt ons met een jaarlijks bedrag ondersteunen door donateur te worden via info@fluitconcours.nl

Wij danken u hartelijk voor uw steun!


   flyer students 2025 Javier Gutierrez flyer traverso 2026-min