Fluitconcours

Gastenboek

Prachtig initiatief! hopelijk kunnen jullie dit nog lang verder doen in de toekomst!

Alles was zeer verzorgd (presentatie, het boekje bij de finale). Veel dank daarvoor.

Je wordt voor zo'n concours gestimuleerd om stukken op de toppen van je kunnen in te studeren en je hebt een duidelijk doel om voor te studeren. Dit geeft zeker motivatie. Daarnaast is het altijd interessant om professioneel jurycommentaar te krijgen en om te spelen voor publiek.

Ik wil graag via deze weg de organisatie, jury en overige betrokkenen van het fluitconcours bedanken voor het ontzettend leuke concours vandaag in Zwolle. Ik heb erg genoten van het optreden en de vele bruikbare tips in het juryrapport. Bedankt voor vandaag!

Het concours heeft zeker aan de verwachtingen voldaan. Vooral vanwege de positieve sfeer die alom aanwezig was. Ook de geschreven juryrapporten spreken mij zeer aan. Dat zie ik helaas wel eens anders…

…Dank voor de leuke dag! Voor de leerlingen een echte onderdompeling in al wat met fluit te maken had. We hebben weliswaar geen prijs in de wacht gesleept, maar hebben niettemin zeer veel plezier gehad aan het feit gewoon te kunnen optreden voor een geïnteresseerd publiek en aan de zeer mooie commentaren van de juryleden. Zeer leerrijk! Voor herhaling vatbaar!

Wij hebben heel erg genoten van de wedstrijd! Alles was prachtig geregeld en iedereen was bijzonder vriendelijk! De jury was ook heel eerlijk en open over alles! Dat hebben we enorm geapprecieerd! Het juryrapport is heel duidelijk en je leert er enorm van. Voor mij is het ook handig, omdat er opmerkingen in staan waarover ik het heel regelmatig had in de les. Nu ze die opmerkingen nogmaals kunnen lezen, dringen ze meer door, blijkbaar.

…Het was wederom een magnifieke belevenis! Ook de presentatie vooraf...pure klasse! Bravo voor de twee dames die dat echt schitterend deden!

We vonden het heel erg spannend, maar ook geweldig om mee te mogen spelen. Het was weer een hele ervaring voor ons. Ik verheug mij heel erg op de opnames, want als je er zelf tussen zit, dan klinkt het toch heel anders dan wanneer je er voor zit…