Fluitconcours

Nieuwsbrief Fluitconcours december 2014 (3) (24/12/2014)

Youtube kanaal Nationaal Fluitconcours

Bekijk de promotiefilmpjes voor het Benelux Fluitconcours op het eigen youtube kanaal Nationaal Fluitconcours en abonneer je op dit kanaal! Binnenkort zijn ook de optredens van de finalisten van het jubileumconcours op dit kanaal te zien. Klik op de afbeelding:

 

lees meer

Dutch International Flute Competition and Festival

The finals of the Dutch International Flute Competition are organized during the 10th Adams Flute Festival, including concerts, masterclasses, workshops, flute expo etc. The program of the festival will be published soon. Get an impression of the festival in 2014 and click on the picture:

 

lees meer


Schrijf je in voor 1 januari

De inschrijving voor het Benelux Fluitconcours en the Dutch International Flute Competition sluit op 1 januari. Verzeker je van een plaats in de voorronde en meld je nog snel aan!

 

 

Meedoen is belangrijker dan winnen, al is voor veel prijswinnaars het fluitconcours 'the next step' naar een professionele carrière! Het uitgebreide juryrapport en persoonlijk contact met de juryleden zijn een inspiratie en leerzame ervaring voor alle deelnemers en een ruggensteun voor de  docenten. 

lees meer

Register before 1 January

Registration for the Benelux Flute Competition and the Dutch International Flute Competition closes on 1 January. Secure your place in the preliminaries and sign in this week!

 

 

Purpose of The Dutch International Flute Competition is to facilitate exchange of knowledge and contacts. Therefore it is possible to get personal feedback from members of the jury.

lees meer


Juryleden 2015

Ook voor de concoursen in 2015 zijn gerenommeerde jurycommissies samengesteld met (in de finales) Gudrun Bourel, Carlo Jans, Egbert Jan Louwerse, Abbie de Quant en Rien de Reede.

lees meer

Flutonicon Fluitdagen

Schrijf je voor 15 januari in voor de training podiumangst, scratch orkest, beatboxen, workshop piccolo en nog veel meer! Je kunt het meemaken op de Flutonicon Fluitdagen op 21 en 22 februari in Leerdam. Schrijf je in en ontmoet de beste docenten!

 

 

lees meer


Sponsors 2015

Onderstaande sponsors hebben voor het concours in 2015 al een bijdrage toegezegd:

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

lees meer


Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar? Bekijk de online versie
Klik hier om af te melden voor deze nieuwsbrief
Verstuurd met online-mailinglist