Fluitconcours

Nieuwsbrief Fluitconcours december 2014 (2) (17/12/2014)

Benelux Fluitconcours 2015 voor solisten

Wil jij je presenteren voor een vakjury? Speel je op niveau en wil je van je hobby misschien wel je vak maken? Schrijf je dan voor 1 januari in voor het Benelux Fluitconcours en verzeker je van een plaats in de voorronden! (foto: Erica Vogel: laureaat 2014)

 

lees meer

Dutch International Flute Competition for students

Are you going to participate at the Dutch International Flute competition in 2015? Read at the website www.flutecompetition.com all information about upcoming and past competitions and sign up!

Both preliminaries and final are organized during the 10th Adams Flute Festival in Ittervoort. The program of the festival includes concerts, masterclasses, workshops and a flute expo and will be published in winter.

lees meer


Flute Factor

Flute Factor is op zoek naar nieuw talent! Heb jij nog nooit op een podium gestaan? Wil jij een keer commentaar krijgen van een vakjury? Speel je pas een paar maanden of al een paar jaar? Of heb je zelf een stuk geschreven of improviseer je graag? Maak een opname en schrijf je in voor 'Flute Factor'!

lees meer

15.000,- prijzengeld

Voor het Benelux Fluitconcours, Flute Factor en Dutch International Flute Competition is in totaal € 15.000,- prijzengeld beschikbaar gesteld. Het merendeel van de prijzen wordt uitgereikt in de vorm van stimuleringsprijzen: deelname aan zomercursussen en waardebonnen voor de aanschaf van nieuw instrumentarium.


NFG-dag

Peter-Lukas Graf (foto) is de grootmeester die centraal staat op de NFG-dag op 31 januari in Utrecht. Gebruik onderstaande link om je aan te melden als deelnemer of toehoorder.

Foto PLG Yamaha 3 (gross) (2)

lees meer

Neflac Winteracademie

Op 6 t/m 8 februari organiseert Neflac in Ede de winteracademie met 'Focus op je Fluitspel' (voor de talentklas), 'Fluit en Luister' (voor de F-jes) en 'Auditietraining' (voor de young professionals).

lees meer


Flutonicon Fluitdagen

Schrijf je voor 15 januari in voor de training podiumangst, scratch orkest, beatboxen, workshop piccolo en nog veel meer! Je kunt het meemaken op de Flutonicon Fluitdagen op 21 en 22 februari in Leerdam. Schrijf je in en ontmoet de beste docenten!

 

lees meer

NL Fluitland

Deze mailing wordt verzonden aan 3000 enthousiaste fluitisten! Schrijf jij je in voor de activiteiten van de samenwerkende fluitorganisaties? Doe mee en laat je inspireren!

lees meer


Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar? Bekijk de online versie
Klik hier om af te melden voor deze nieuwsbrief
Verstuurd met online-mailinglist