Fluitconcours

nieuwsbrief Benelux Fluitconcours maart 2014 (03/03/2014)

foto dwarsfluit
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Lees de online versie.
logo fluitconcours

In English see website

Lees meer over de voorronden en finales van de fluitconcoursen en de workshops en concerten!

8 maart: laatste voorronden voor de solisten in Zwolle en Leuven.

2 t/m 4 april: voorronden en finale Internationaal Fluit Concours voor studenten.

5 april: de finale van het Benelux Fluitconcours voor ensembles vindt plaats tijdens het Adams Flute Festival. Kom luisteren naar de finale, bezoek de fluitbeurs, doe mee aan de vele workshops en kom naar de concerten van Peter Verhoyen, Neflac ensemble, Quintessenz uit Leipzig en James Galway (afbeelding)

Tijdens de finaledag op 17 mei voor het Benelux Fluitconcours voor solisten wordt het 30-jarig jubileum feestelijk gevierd met een concert door het Neflac Ensemble, workshops door Stg. Flutonicon en NFG, de finale van het panfluitconcours, masterclasses, concerten en een fluitbeurs.

Stg. Nationaal Fluitconcours promoot hedendaagse componisten: een aanrader voor alle fluitisten tot 22 jaar: meld je deze week nog aan voor het Keuris Concours. Maak kans op een concert, coaching en maak kennis met hedendaagse componisten!

Meedoen is belangrijker dan winnen, al is voor veel prijswinnaars het fluitconcours 'the next step' in hun muzikale ontwikkeling richting een professionele carrière! Het uitgebreide juryrapport en persoonlijk contact met de juryleden zijn een inspiratie en leerzame ervaring voor alle deelnemers en een ruggensteun voor de  docenten. 

Volg net als 900 vrienden het Nationaal Fluitconcours op Facebook! Deze mailing wordt verspreid in een netwerk van 2000 fluitisten (ook wereldwijd in een Engelstalige versie van deze mailing).

Secretariaat Stichting Nationaal Fluitconcours
Paulus Potterhof 18, NL 1506 JX Zaandam
tel: +31 (0)75 6170644, e-mail: info@fluitconcours.nl

lees meer over Stichting Nationaal Fluitconcours op www.fluitconcours.nl

Wil je je adres wijzigen? klik hier,  of uitschrijven? klik hier
Deze nieuwsbrief is verstuurd met online-mailinglist