Fluitconcours

nieuwsbrief Benelux Fluitconcours februari 2014 (17/02/2014)

foto dwarsfluit
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Lees de online versie.
logo fluitconcours

In English see website

Aankondiging voorronden Benelux Fluitconcours voor solisten!

De speelroosters voor de voorronden van het Benelux Fluitconcours voor solisten staan gepubliceerd op www.fluitconcours.nl  Op zaterdag 1 & 8 maart strijden de solisten in de categorieën A t/m D voor een plek in de finale op 17 mei. Juryleden zijn o.a. Barbara Deleu, Dorine Schade en Egbert Jan Louwerse.

Tijdens de finaledag op 17 mei wordt het 30-jarig jubileum feestelijk gevierd met een concert door het Ensemble van Neflac, workshops door Stg. Flutonicon, een bijdrage van het NFG, de finale van het panfluitconcours, masterclasses, concerten en een fluitbeurs. 

Stg. Nationaal Fluitconcours organiseert ook de finale van het Benelux Fluitconcours voor ensembles en het Internationaal Fluitconcours voor studenten tijdens het Adams Flute Festival op 4 & 5 april.

Meedoen is belangrijker dan winnen, al is voor veel prijswinnaars het fluitconcours 'the next step' in hun muzikale ontwikkeling richting een professionele carrière! Het uitgebreide juryrapport en persoonlijk contact met de juryleden zijn een inspiratie en leerzame ervaring voor alle deelnemers en een ruggensteun voor de  docenten. 

Volg net als 900 vrienden het Nationaal Fluitconcours op Facebook, kom luisteren naar de voorronden, finales en concerten en doe mee aan de masterclasses en workshops!

Secretariaat Stichting Nationaal Fluitconcours
Paulus Potterhof 18, NL 1506 JX Zaandam
tel: +31 (0)75 6170644, e-mail: info@fluitconcours.nl

lees meer over Stichting Nationaal Fluitconcours op www.fluitconcours.nl

Wil je je adres wijzigen? klik hier,  of uitschrijven? klik hier
Deze nieuwsbrief is verstuurd met online-mailinglist