Fluitconcours

nieuwsbrief Benelux Fluitconcours januari 2014 (20/01/2014)

foto dwarsfluit
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Lees de online versie.
logo fluitconcours

In English see website

Aankondiging voorronde Benelux Fluitconcours voor ensembles!

Het speelrooster voor de eerste voorronde van het Benelux Fluitconcours voor ensembles staat gepubliceerd op www.fluitconcours.nl  Op zaterdag 1 februari strijden de ensembles in de categorieën G en H voor een plek in de finale op 5 april. Juryleden zijn Wout van den Berg, Raymond Honing en Ingrid Slangen.

De voorronde op 1 februari vindt plaats in ArtEZ Zwolle (Conservatorium) tijdens de NFG dag met concerten, masterclasses, workshops, groot fluitorkest en beurs. Zie voor meer informatie www.nfg-fluit.nl

Meedoen is belangrijker dan winnen, al is voor veel prijswinnaars het fluitconcours 'the next step' in hun muzikale ontwikkeling richting een professionele carrière! Het uitgebreide juryrapport en persoonlijk contact met de juryleden zijn een inspiratie en leerzame ervaring voor alle deelnemers en een ruggesteun voor de  docenten. 

Het jubileumjaar van Stichting Nationaal Fluitconcours wordt feestelijk gevierd tijdens de finale voor de deelnemende ensembles op 5 april tijdens het Adams Flute Festival en voor de solisten op 17 mei in Cultura Ede.

Volg net als 900 vrienden het Nationaal Fluitconcours op Facebook, kom luisteren naar de voorronden, finales en concerten en doe mee aan de masterclasses en workshops!

Stichting Nationaal Fluitconcours organiseert ook het Internationaal Fluitconcours voor studenten met deelnemers uit meer dan 25 landen!

Secretariaat Stichting Nationaal Fluitconcours
Paulus Potterhof 18, NL 1506 JX Zaandam
tel: +31 (0)75 6170644, e-mail: info@fluitconcours.nl

lees meer over Stichting Nationaal Fluitconcours op www.fluitconcours.nl

Wil je je adres wijzigen? klik hier,  of uitschrijven? klik hier
Deze nieuwsbrief is verstuurd met online-mailinglist