Fluitconcours

nieuwsbrief Benelux Fluitconcours: een muzikaal 2014 (24/12/2013)

foto dwarsfluit
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Lees de online versie.
logo fluitconcours

In English see website

Prettige feestdagen en een muzikaal 2014!

In de week tussen de kerst en de jaarwisseling melden traditiegetrouw de meeste deelnemers zich aan voor de fluitconcoursen. Maak gebruik van deze laatste mogelijkheid en laat je talent horen op de jubileumconcoursen in 2014!

Meedoen is belangrijker dan winnen, al is voor veel prijswinnaars het fluitconcours 'the next step' in hun muzikale ontwikkeling richting een professionele carrière! Het uitgebreide juryrapport en persoonlijk contact met de juryleden zijn een inspiratie en leerzame ervaring voor alle deelnemers en een ruggesteun voor de  docenten. 

Het jubileumjaar van Stichting Nationaal Fluitconcours wordt feestelijk gevierd tijdens de finale voor de deelnemende ensembles op 5 april tijdens het Adams Flute Festival en voor de solisten op 17 mei in Cultura Ede.

De data zijn gecombineerd met de NFG-dag, het Adams Flute Festival, met een concert van het ensemble van Neflac en met workshops van Stichting Flutonicon: Nederland Fluitland!

Op 17 mei is ook de finale van het Panfluit Solisten Concours te beluisteren, welke op dezelfde wijze als het Benelux Fluitconcours wordt georganiseerd door www.panfluitvereniging.nlNoortje van Middelkoop is één van de juryleden en Nicolae Pirvu treedt op, begeleid door Klaas Jan Mulder.

De online inschrijving via www.fluitconcours.nl voor het Benelux Fluitconcours 2014 sluit over 1 week. Doe mee als solist of met een ensemble en geef je nog snel op!

Volg net als 800 vrienden het Nationaal Fluitconcours op Facebook, kom luisteren naar de voorronden, finales en concerten en doe mee aan de masterclasses en workshops!

Stichting Nationaal Fluitconcours organiseert ook het Internationaal Fluitconcours voor studenten met deelnemers uit meer dan 25 landen waarvoor wereldwijd Engelstalige mailings verzonden worden.

Secretariaat Stichting Nationaal Fluitconcours
Paulus Potterhof 18, NL 1506 JX Zaandam
tel: +31 (0)75 6170644, e-mail: info@fluitconcours.nl

lees meer over Stichting Nationaal Fluitconcours op www.fluitconcours.nl

Wil je je adres wijzigen? klik hier,  of uitschrijven? klik hier
Deze nieuwsbrief is verstuurd met online-mailinglist