Fluitconcours

Concert Neeritter (06/04/2019)

fluitconcours.nl

Kom luisteren naar de finalerondes van onze concoursen tijdens het 14e Adams Flute Festival van 12 t/m 14 april met workshops, concerten, masterclasses en een fluitbeurs (toegang gratis)!

Stichting Nationaal Fluitconcours organiseert jaarlijks de Dutch Internationaal Flute Competition voor studenten en jong talent (met 99 deelnemers uit 27 landen) en een Benelux Fluitconcours voor amateurs. Flute Factor is een open podium voor jeugd van 8 tot 13 jaar die graag al van zich willen laten horen!

Meedoen is belangrijker dan winnen, al is voor veel prijswinnaars het fluitconcours een belangrijke stap richting een professionele carrière! Het persoonlijk contact met de juryleden werkt inspirerend en is een leerzame ervaring voor de deelnemers en een ruggensteun voor de docenten. 

lees meer/read more

Concert Neeritter: 13 april om 14:30 uur

Let op: de aanvangstijd is vervroegd van 15:00 naar 14:30 uur! 

Speciaal voor belangstellenden uit de regio, sponsoren en politici, treden student finalisten (van de Dutch International Flute Competition) op zaterdag 13 april om 14:30 uur op in de Sint-Lambertuskerk in Neeritter. De toegang is gratis met dank aan het Cultuurhistorisch Comité Neeritter. 

Tijdens dit concert zullen vier finalisten van de Dutch International Flute Competition werken voor fluit en piano en/of fluitsolo spelen. Zij behoren tot de beste Bachelor- en Masterstudenten van internationale conservatoria en zij plaatsten zich voor de finale van dit gerenommeerde fluitconcours, dat wordt gehouden van woensdag 10 april tot en met vrijdag 12 april in Ittervoort. 

Om 15:30 uur sluiten we het concert af met een feestelijk hapje en drankjeWelkom!

lees meer/read more


Onze sponsors

Our sponsors


Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar? Bekijk de online versie
Klik hier om af te melden voor deze nieuwsbrief
Verstuurd met online-mailinglist