Fluitconcours

Het aftellen is begonnen! (17/04/2018)

Nog drie nachtjes slapen

Finales

En dan beginnen de finales van het Nationaal Fluitconcours. Vandaag arriveren de eerste deelnemers voor de voorronden in de categorie studenten. We wensen alle deelnemers heel veel succes! Wil je komen luisteren, dan kan dat! Van vrijdag 20 t/m zondag 22 april kun je elke dag de optredens en het slotconcert met uitslag bijwonen. De toegang is gratis.

Only three more nights until the finales of the National Flute Competition The Netherlands. Good luck to all participants!

Meer info

Optredens tijdens uitreiking

Neflac ensemble

De prijsuitreikingen van de categorieën Student & Jong talent, Ensembles en Jeugd van het Nationaal Fluitconcours worden opgeluisterd door de volgende optredens: op vrijdagavond Inge Smedts - fluit, piccolo en altfluit, en Nico Schoeters - marimba en vibrafoon. Zaterdagavond het Neflac-ensemble en zondagavond fluitiste Aly Ryerson.

During the award ceremonies of the National Flute Competition there will be several performances.

Meer info


Speel mee in het fluitorkest

Dwarsfluitkamp

Gelijktijdig met de finales van het Nationaal Fluitconcours vindt Adams Internationaal Flute Festival plaats. Een aanrader voor elke fluitist! Op zondag 22 april is er een speciaal Dwarsfluitkamporkest. Dus vind je het leuk om samen muziek te maken, speel dan gezellig een uurtje mee!

Simultaneously to the finales of the National Flute Competition you can take part in Adams International Flute Festival.

Meld je gratis aan

Circular breathing uitgelegd

Natalia Jarzabek

Drie jaar geleden won de Poolse Natalia Jarzabek de tweede prijs in de categorie Bachelor-studenten van het Nationaal Fluitconcours. Op YouTube legt ze nu uit hoe circular breathing in zijn werk gaat: de techniek waarbij je kunt blijven ademen, terwijl je tegelijkertijd doorspeelt op je fluit.

Watch a video in which former prize winner, Polish flutist, Natalia Jarzabek explains the technique of circular breathing.

Bekijk de video


Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar? Bekijk de online versie
Klik hier om af te melden voor deze nieuwsbrief
Verstuurd met online-mailinglist