Fluitconcours

Winnaar Fluitconcours speelt live op Radio 4 (10/04/2018)

We gaan bijna van start!

Nog ruim een week en dan vinden de finales plaats van het Nationaal Fluitconcours. Wij hebben er zin in en wensen alle deelnemers veel succes! Speel je zelf niet? Dan ben je van harte welkom om te komen luisteren.

Only one more week till the finales of the Dutch National Flute Competition. Participants, we wish you good luck!

Kom luisteren

Winnaar speelt op Radio 4

Opium

De winnaar van de categorie Studenten van het Nationaal Fluitconcours vertrekt na de finale op vrijdagavond 20 april direct naar Amsterdam. Hij of zij treedt daar live op in het AVROTROS-radioprogramma Opium. Allemaal even afstemmen op Radio 4 dus!

The winner of the category Students will perform live on dutch classical Radio 4 on the evening of the finale.

Don't forget to tune in!

 


Dit zijn de Jeugd-finalisten

Adams Flute Factor

Om deel te kunnen nemen aan onze Jeugd-categorie moet je beschikken over de Flute Factor: je moet kunnen improviseren, acteren of iets anders bijzonders doen met je fluit. Op ons YouTube-kanaal vind je een afspeellijst met alle deelnemers die door de selectie heenkwamen. Zij staan zondag 22 april in de finale!

Beluister ze allemaal

Win een fluit!

Fluit

Vol trots melden wij dat er tijdens het Nationaal Fluitconcours drie spiksplinternieuwe fluiten te winnen zijn! Powell stelt een fluit ter beschikking aan de winnaar van de categorie Studenten. Een Haynes-fluit ligt klaar voor het winnende Jong Talent. En Azumi schenkt een instrument aan de winnaar van de categorie Jeugd.

Meer informatie


Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar? Bekijk de online versie
Klik hier om af te melden voor deze nieuwsbrief
Verstuurd met online-mailinglist