Fluitconcours

Schrijf je nu in! / Register now! (28/12/2017)

Laatste kans / last chance!

Meld je aan

Meedoen met het Nationaal Fluitconcours is een belevenis! In de categorieën Jeugd, Studenten & Jong talent of Ensembles speel je voor een gerenommeerde jury, luister je naar andere fluitisten en kun je meedoen met workshops en een fluitfestival. Kortom: schrijf je snel in, want de aanmeldtermijn sluit met Oud & Nieuw.

Registration closes on December 31st at midnight. So make sure you are in time to register in our categories: Youth, Students & Young artists or Ensembles.

Meld je aan

Dit zijn de juryleden

These are our jurors:
Christina Fassbender, Aldo baerten, Stephanie Winker, Carlos Bruneel, Peter Verhoyen, Anna Garzuly-Wahlgren, Egbert Jan Louwerse, Lia Koolmees, Raymond Honing, Johan Rycken, Delphine Tchaoussoglou, Eleonore Pameijer, Astrid Gallez, Robert Pot en Marjolein de Wit.

Tijdens het Nationaal Fluitconcours bepalen zij de prijswinnaars per categorie!

Lees meer


Buddies gezocht!

Jeannette Landre

Wil jij van fluitiste en muziektherapeut Jeannette Landré leren hoe het is om te werken met mensen met een verstandelijke beperking? Schrijf je dan in voor het buddyproject Klank & Luchtspel dat de Neflac (Nederlandse Fluit Academie) in het voorjaar van 2018 organiseert samen met de Stichting Kunst met Plezier.

Meer informatie

Fluitfestivals

Fluitfestival

Tijdens diverse voorrondes en tijdens de finalerondes van het Nationaal Fluitconcours vinden in en om de concourslocaties fluitfestivals en workshops plaats, zoals bijv. het driedaagse Adams Flute Festival. Zo word je tijdens het Nationaal Fluitconcours ondergedompeld in een flinke dosis fluitklanken en kom je met een portie nieuwe inspiratie thuis. Het programma van het Adams Flute Festival wordt in januari gepubliceerd.


Is deze nieuwsbrief slecht leesbaar? Bekijk de online versie
Klik hier om af te melden voor deze nieuwsbrief
Verstuurd met online-mailinglist