Fluitconcours

Informatie

Berdien StenbergVoor wie is de categorie Jeugd?
Weet jij onze jury om je vingers te winden met een bijzondere performance, kun jij improviseren, acteren of iets anders bijzonders met je fluit? Kortom: heb jij de Flute Factor? Schrijf je dan in voor onze jeugdcategorie: een laagdrempelig open podium voor alle fluitisten tussen de 8 en 13 jaar. Ook wanneer je pas een paar maanden speelt, kun je al meedoen! En let wel: in deze categorie is vingervlugheid geen must, maar originaliteit wel!
Zit je op een vooropleiding of in een jong talentklas, dan kun je meedoen met de categorie Studenten & Jong talent.

Voorrondes
Maak een opname van jezelf met beeld en geluid en zet die op YouTube of Vimeo. Vul vervolgens het online inschrijfformulier in en voeg de link naar je opname toe. Je kunt je tot 1 januari 2018 aanmelden voor de online voorrondes.

Finale
De finale is op 22 april 2018 tijdens het 13e Adams Flute Festival in Ittervoort.

Juryleden
Marjolein de Wit
Astrid Gallez
N.t.b.

Download documenten (versie 17 okt. 2017)
Deelnemersreglement
Praktische informatie groepsaccommodatie
Routeplanner concourslocatie en groepsaccommodatie
Bustijden (gratis) van en naar locaties

Lees van tevoren de aanvullende informatie die je per mail krijgt toegezonden goed door!

Overnachten
Woon je te ver weg om ’s avond thuis te overnachten, dan bieden we je de mogelijkheid te overnachten in groepsaccommodatie de Bekerhof. Dit is een verbouwde boerderij met eenvoudige faciliteiten. Voor €35,- per nacht kun je hiervan gebruik maken. Ontbijt en een eenvoudige warme maaltijd zijn hierbij inbegrepen, net als het vervoer van en naar de concourslocatie. Bij aanmelding kun je het gewenste aantal overnachtingen aangeven en maak je €35,- per nacht over op IBAN: NL43 INGB 0688 8578 41 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. M.Taherian o.v.v. overnachting Bekerhof.
> In de groepsaccommodatie is beperkte studieruimte. Op de concourslocatie is voldoende studieruimte met en zonder piano.
> Een kussensloop, matrashoes en slaapzak zijn te huur in de Bekerhof.
> Op de concourslocatie zijn lunches tegen betaling te krijgen.

Bewaren

Bewaren